מה זה אבקת חלבון איזולט?

אבקת חלבון איזולט

אבקת חלבון איזולט היא אבקה שמבודדת, המפעל היצרני מבצע תהליך שבו בעת הפקת המוצר מפרידים בין הסוכרים, הפחמימות והחלבון וכך נוצרת אבקת חלבון טהורה.

בדרך זו כל לקוח צורך את הכמות הגדולה ביותר של החלבון מתוך כלל המרכיבים ובנוסף לכך נותרים באבקה גם מינרלים ומים. העובדה שיש באבקת חלבון זו  אחוז גבוה של חלבון לעומת אחרים, היא חשובה מאד עבור כל מתאמן שצורך את האבקה לאחר האימון.

הייחוד של אבקת חלבון איזולט

להבדיל מאבקות חלבון אחרות, אבקת חלבון איזולט היא זהה לארוחה משביעה ומעולה שיש בה חלבונים רבים לכן היא מצוינת לצריכה לפני האימון וגם אחריו. זאת לעומת סוגים של אבקות אחרות שיש בהן יותר פחמימות וסוכר. בדרך זו כל מתאמן יודע בדיוק אילו מרכיבים הוא צורך ובאילו כמויות.

הטעמים של אבקות חלבון איזולט

באופן כללי כל אדם אוהב לגוון את המאכלים שהוא אוכל ולכן יש חשיבות גם בצריכה של טעמים שונים של אבקת החלבון. אפשר לקנות בכל פעם טעם אחר וכך בהזמנה הבאה מזמינים את הטעם המועדף או כמה טעמים כדי ליצור שינויים יומיים. רוב המתאמנים מערבבים את אבקת החלבון כשהם מכינים שיקים וכך המרקם והטעם הוא שונה לחלוטין בכל פעם. לדוגמה אפשר להוסיף כמה פירות, חלב סויה, מים, חלב שקדים או חלב פרה.

שיק חלבון לאחר האימון

קיימת חשיבות רבה של צריכת חלבון איזולט מיד לאחר האימון וזאת כדי לבנות את השרירים. לכן צורכים זאת תוך שעה מתום האימון.

מנות של חלבון איזולט הן בנוסף לאוכל שיש בו חלבונים שכל אדם אוכל באופן יום יומי, כך שאבקת החלבון משלימה את הצורך של הגוף.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

אולי גם יענין אותך...

כאבי גב תחתון

היום בעידן המודרני ניתן לא פעם לשמוע על אנשים אשר סובלים מכאבים שונים, כאשר כאבי גב תחתון נחשבים לנפוצים ביותר. מדובר על כאב מציק ומעיק,

קרא עוד »